Bestuur

Het bestuur van de Zonnehuis Groep bestaat uit de bestuurders van de deelnemende stichtingen. Uit hun midden wordt een voorzitter gekozen. Op dit moment is dat Nelleke Vogel, bestuurder van Zonnehuisgroep Amstelland in Amstelveen.
Het bestuur bestaat uit Elly Dekker (Zonnehuisgroep Vlaardingen), Rita van Odenhoven (Zonnehuisgroep IJssel-Vecht), Nelleke Vogel (Zonnehuisgroep Amstelland), Nienke Ybema (Zonnehuisgroep Noord) en Jan van den Bosch (Zorggroep Apeldoorn, ad interim).

Missie

De Zonnehuis Groep zet zich in voor mensen die door ouderdom of anderszins de regie hebben verloren en afhankelijk zijn van intensieve zorg. Door deelname in de Zonnehuis Groep worden regionale instellingen gefaciliteerd om krachtig en herkenbaar regionaal maatschappelijk ondernemerschap te kunnen voeren. Dit wordt versterkt door een gezamenlijke investering van de deelnemers in onder andere een merkenbeleid, contractsoliditeit, intervisie en innovatie. Dit alles onder het motto Meer waarde in zorg.

Vereniging Het Zonnehuis omgezet in Jo Visser fonds
Als ideële organisatie zet de vereniging zich sinds 24 mei 1921 in voor de waardigheid van het leven van kwetsbare ouderen met een verminderde regie (of verlies aan regie) over het eigen leven. Na 96 jaar is Vereniging Het Zonnehuis in 2017 omgezet in de stichting Jo Visser fonds. Voor meer informatie klikt u op de link naar de website van het Jo Visser fonds rechts bovenaan de pagina.